Parterapi i København, Holbæk og Hillerød, samt hele Nordsjælland

parterapi-koebenhavn

Vær autentisk over for dig selv og din partner, og lev det liv I længes efter

✓ Opdag den partner, du drømmer om at være i parforhold med.
✓ Vær den mand eller kvinde, du drømmer om at være i dit parforhold.
✓ Opbyg og styrk den kærlige forbindelse til dig selv og til din partner resten af dit liv.

Tag det første skridt - book en gratis ledig tid til forsamtale eller send mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

Stop med at lyve for jer selv, og skab de varige forandringer I ønsker

• Er konen for sur?
• Er fyren for flink?
• Fucker din karriere med dit parforhold?
• Fucker dit parforhold med din karriere?
• Føler du dig alene sammen med din partner?
• Føler du dig misforstået af din partner?
• Længes du efter seksuel eller følelsesmæssig intimitet?
• Har din partner måske sex, men du har ikke?
• Ønsker du at tage dit parforhold til næste trin?

Måske troede du engang, at dit forhold ville blive bedre med tiden - eller måske er problemerne for smertefulde at tale om. Uanset hvad, så har du sandsynligvis fundet mig, fordi du er klar til at stoppe med at lyve for dig selv og tage det første skridt.

Den gode nyhed er at den rette parterapi kan være ret så effektivt både på kort sigt og på lang sigt.

Book en gratis ledig tid til forsamtale eller send mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

Play Video

Kort om mig

✓ 15+ års erfaring
✓ 10.000+ timers klinisk praksis som terapeut
✓ Certificeret coach, psykoterapeut & mentor
✓ Kendt fra TV2, DR1 & DR3, samt Politiken, Ekstra Bladet og Information.

Jeg kan mødes med dig på mine adresser i Nordsjælland - København (Valby), Holbæk eller Hillerød.

Sammenlignet med andre parterapeuter, kan jeg måske fremstå direkte og resultatorienteret. Det er der flere grunde til. For det første; Vi sidder her ikke for sjov! Jeg arbejder med fokus på at være nænsom og omsorgsfuld, men vi er ikke sammen for at hygge os. Vi er her for at lave et stykke arbejde, der kan skabe de forandringer, som I søger.

Hvor blev magien af?

Vi forstår ikke, hvorfor den, vi var så forelskede i en gang, nu ikke længere er ligeså dejlig, umiddelbar, ærlig, sjov, elskelig og lækker. Vi forstår ikke, hvor den vi forelskede os i blev af. Hvor blev magien, de dybe samtaler og erotikken af? Og hvorfra kom jalousien, skænderierne og tomheden?

parterapi-nordsjaelland

Når forelskelsens rus damper af, kommer virkeligheden og dagligdagen snigende. Kæresten bliver langsomt menneskelig – med fejl og mangler og egenskaber som vi måske helst var fri for. Det er her, kærligheden skal stå sin prøve.

Hvis ansvar er det?

Vi forelsker os som regel i den person, vi ubevidst har savnet, og som har de personlige egenskaber, som vi synes vi selv mangler. Alle disse krav, ønsker og længsler projicerer vi over på den vi er forelsket i – men ingen kan i virkelighedens verden løfte dét ansvar.

Alle mennesker gør det bedste de kan, med de ressourcer de har og den baggrund de kommer fra. Men det er ikke altid nok. Hvordan kan vi så få lange, meningsfyldte og givende kærlighedsforhold til at fungere? Det handler dybest set om adfærd og kommunikation. Om at få forventninger og virkelighed til at mødes.

parterapi-hilleroed

Hvad skal der til?

Som par møder i op med forskellige forudsætninger, motiver, forventninger og med forskellige krav til, hvad jeres forhold skal rumme og kunne. Parterapi hjælper jer med at finde de ubevidste krav, I stiller til hinanden, med at komme i kontakt med jeres egne behov, samt at justere forventningerne både til jer selv og til kæresten.

Vi finder den adfærd, som skaber afstand – og metoder til at ændre denne adfærd. I lærer at udtrykke jeres behov, stille krav og give konstruktiv kritik til hinanden – på en måde som øger nærheden, respekten og tilliden.

I lærer at kommunikere med hinanden på en konstruktiv måde som skaber dialog, interesse og forståelse – og som forstærker respekten og tilliden.

Vi identificerer de behov som kæresten ikke kan opfylde – og arbejder med alternative veje til at få opfyldt disse behov – uden at bryde forholdet.

parterapi-sjaelland

Hvornår er terapi for par relevant?

Typisk kommer et par i terapi, når forholdet er – eller er på vej – i krise. Det kan være i forbindelse med, at den ene synes at kærligheden efterhånden er forsvundet, i forbindelse med utroskab eller andre former for svigt, fordi sexlivet er mere eller mindre forsvundet eller pga. andre familiebegivenheder. Det er aldrig for sent at gå i parterapi; men det er typisk lettere, jo tidligere i starter.

Er målet altid at bevare forholdet?

Nogle gange er der så meget mistillid, manglende respekt, forskellige behov eller andet, at det ikke giver mening at fortsætte forholdet. I den situation kan parterapi bidrage til at erkende dette – og til at sikre, at forholdet kan brydes og begge kan komme videre på en ordentlig og værdig måde. Særligt i forhold med børn er dette vigtigt, men alle har ret til at komme videre efter et forhold med selvrespekt og selvværd i behold. Og de fleste ønsker sig at blive en bedre kæreste i det næste forhold.

parterapi-bedste

Sammen eller hver for sig?

Parterapi giver ikke meget mening uden at I begge deltager. Men det kan nogle gange være nyttigt at have en eller flere individuelle sessioner – typisk tidligt i forløbet – hvor I hver især kan fokusere på at blive afklarede med jeres egne behov, ønsker og forventninger. I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at jeg opretholder min tavshedspligt, også i forholdet imellem jer.

Sådan foregår parterapi

Parterapien foregår som en styret dialog, typisk 2-2½ timer ad gangen i et forløb med typisk 3-8 sessioner. Der er næsten altid praktiske øvelser eller andre konkrete “hjemmeopgaver” mellem sessionerne, så I kan øve jer i den plan I har lagt sammen med mig, der understøtter jer i jeres parforholds udvikling.

Hvordan kommer vi i gang?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak – det koster ikke noget! For klienter i et igangværende forløb er det endvidere muligt at få egentlig telefonisk rådgivning / parterapi. Telefonisk rådgivning / parterapi kan på grund af formen kun foregå som individuelle sessioner.

Book en gratis ledig tid til forsamtale eller send mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

parterapi-holbaek

Min baggrund som parterapeut

Udover 15+ års erfaring og 10.000+ timers klinisk praksis som terapeut, så er min baggrund at jeg er certificeret ID Life Coach fra ID Academy v/Ole Vadum Dahl, jeg er certificeret PREP Kursusleder fra Center For Familieudvikling og jeg er uddannet Par- og Psykoterapeut fra Skolen for Personlig Udvikling. Jeg underviser også i blandt andet mænd & maskulinitet, kognitiv terapi og mindfulness på forskellige uddannelsessteder for terapeuter, sexologer og coaches.

Play Video

Jeg er Cand.Merc. fra Handelshøjskolen i København (CBS) og Universität zu Köln og har i 20 år arbejdet med processer og internettet som “fag”, medie, salgskanal og forandringsværktøj – med forandring i og af virksomheder og organisationer.

Jeg er årgang ’64, far til fire, bosat i Hornsherred ved Roskilde Fjord.

Er jeg den rette parterapeut for jer?

Måske. Det kan du finde ud af ved at booke en uforpligtende mini-session her eller ved at sende mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

Har du eller din partner modstand på mig, så er jeg sandsynligvis den rette parterapeut for jer.

Book en gratis ledig tid til forsamtale eller send mig en mail på tomas@tomasfriis.dk.

Indkøbskurv
Scroll to Top