2009/10 Oktobernyt fra www.tomasfriis.dk

Kære læser,
 
så er det for alvor ved at være efterår; Den første storm har været der (og vi var nogle stykker, der var ude i den!), bladene falmer og dagene bliver kortere og kortere.
 
Dette nyhedsbrev handler blot om at fortælle, at den første workshop med titlen “Få nosserne tilbage” blev en succes, hvis jeg må være så beskeden. Tilbagemeldingerne fra de 8 deltagere var helt overvældende, bla følgende: “Denne weekend har måske været den bedste investering i mit liv”. To af deltagerne måtte desværre “stå af” undervejs, dels pga. kulde og dels pga. et brækket ben, men alligevel var det en succes på mange måder for alle 8. Vi havde i perioder stiv kuling, masser af regn og rusk – og alligevel kunne alle (næsten) holde sig tørre og varme gennem et intensivt program ude i en af Nordsjællands smukke skove.
 
Derfor – og fordi flere har meldt sig – gentager vi workshoppen med 48 timers intenst fokus på maskuliniteten – i form af retning, nærvær og bevidsthed. Det bliver i den sidste weekend i november (27-29/11) – så ja, det bliver nok lidt koldere endnu.
 
Til et par af de spørgsmål, der er blevet stillet fra potentielle deltagere:
 
“Er det sådan noget med at rulle sig i mudderet, råbe Pik er Gud og drikke en masse bajere?” Nej :-) formatet er noget mere “stille”, det foregår fuldt påklædt (ikke kun pga. vejret) – og alligevel vil det sandsynligvis komme til at provokere noget indeni dig endnu mere, end et mere voldsomt, plat eller udadvendt format ville gøre.
 
“Er det sådan et kanindræberkursus uden mad, uden søvn og med vådt tøj?” Nej heller ikke; Vi spiser godt, der er masser af varm mad og drikke, men fokus ER på den indvendige side af dig selv. Du vil komme til at stille dig selv dybe, vigtige – og måske ubehagelige – spørgsmål til dig selv og det du gør med dit liv.
 
“Hvorfor pokker skal jeg være udenfor hele weekenden?” Fordi der sker noget andet, noget dybere, når vi fjerner os selv fra de sædvanlige bekvemmeligheder og alt det, der distraherer os til hverdag. Det handler om at komme længere ind til kernen af dét, der er vigtigt – og vores erfaring er, at naturen er en fantastisk ramme til at opnå netop det i.
 
Jamen, er det så ikke bare lidt hippie-hygge, der er glemt om 14 dage? Forhåbentlig ikke; Vi bruger en del energi på at give dig værktøjer og rutiner til at holde fast i dine nye indsigter. Uanset om de er små eller mellem eller helt store.
 
“Jamen hvad pokker er det så?” Det flabede svar er, at det er ikke til at forklare, det skal opleves. Hvis altså du tør!
 
Hvis du ikke er i målgruppen: Det vil sige, at enten VED du allerede med sikkerhed hvad meningen med dit liv er – og du udlever den – eller også at du ved, at du ikke tør finde ud af det, eller den sidste mulighed: du er kvinde, så tænk over, om der ikke er en mand i din omgangskreds der kunne have godt af et serviceeftersyn på retningen i livet. Så send mailen videre til ham – det koster ingenting. Til gengæld koster det 2.495,- at deltage i “Få Nosserne tilbage – 48 timers maskulin udvikling”. Og hvis din økonomi lige nu forhindrer dig i at deltage, så kontakt mig alligevel; måske findes der en løsning på det også.  Du kan læse mere om workshoppen på www.tomasfriis.dk
 
Jeg tillader mig i øvrigt at holde ferie her i uge 43 (efter at have knoklet i sidste uge) – og er tilbage på kontoret mandag den 26/10. Den uge jeg slapper af med familien kan du jo bruge til at vedtage, om der ikke også ligger en gave og venter på dig, derude – i skoven i den sidste weekend i november.
Mange efterårshilsner

Tomas

Indkøbskurv
Scroll to Top